Dan Millman presents The Peaceful Warrior's Way
Kadın ile porno yapabilmek için kendisini zengin gösterip fazla para vererek onun gözünü boyamaya çalışıyor.Bu becerileri Güvenilir Bahis elde etmek için büyük bir oyuncu olmak için gereklidir. Dans, 1xbet kayıt futbol eğitim rejimine yardımcı olabilir. Ağırlık eğitimi futbol oyununda önemlidir. Bonus Veren Bahis Sitesi Sağlam bir rejim yıl boyunca takip edilmelidir. Hız ve güç hem 1xbet ağır ağırlıklar ve egzersiz temel asansörler bir sonucuvardır.Oyun kurucu atmak istediğinde, kaçak bahis genellikle pası almak için geniş alıcılara doğru bakar.Her zaman yeni tavsiyeler öğrenmek için yer vardır ve kendinizi casino siteleri daha iyi bir oyuncu olmaya zorlamak her şeydir.1xbet meritroyalbet

Seminars & Workshops

2022

Date Location Contact
Wed
Jan 12
Book Passage Virtual Event
Peaceful Heart, Warrior Spirit
1 PM Pacific / 4 PM Eastern
No pre-registration necessary. Join Dan!

Details: CLICK HERE
Thurs
Jan 13
East West Seattle, Seattle, WA
Special launch of Dan’s new memoir
Peaceful Heart, Warrior Spirit
Live 90-minute Zoom Seminar
5PM Pacific / 6PM Mt / 7PM C / 8PM ET
Signed copy of Dan’s memoir included with each ticket (U.S. only)

Details: CLICK HERE
email
Sat
Jan 29

VANCOUVER, CANADA
Banyen Books
Special Book launch event

Peaceful Heart, Warrior Spirit
Live 90-minute Zoom Webinar
10:30am PT / 11:30am MT / 12:30pm CT / 1:30pm ET
Signed copy of Dan’s new memoir included
Details: CLICK HERE
Sat
Feb 12
The Theosophical Society
A Peaceful Warrior’s Way to Wisdom
Livestream and recorded 90-minute Zoom Event
Talk plus Q&A
11PM Pacific / 12PM MT / 1PM C / 2PM ET
Signed copy of Dan’s memoir included with each ticket

Details: CLICK HERE

 

Thurs-Sat
July 28-30

COLOGNE, GERMANY
GREATOR Festival
In-person talk, plus workshop
(Topics TBA)

+49 173 1619571
email TBA
Details:  CLICK HERE